Annonsørinnhold

LUFT: Totalcool er liten og lett og sprer kaldluft med minimalt strømforbruk.

Strømgjerrig kaldluft

Totalcool sprer kaldluft med minimalt strømforbruk. Den kalde luften oppstår av fordamping av ferskvann.

Publisert Sist oppdatert
AC: Totalcool portabel luftkjøler koster 4395,- hos Seatronic.

Totalcool er en liten, kompakt og smidig bærbar aircondition-enhet, perfekt for båt, campingbil eller hjemme. Totalcool har fire hastigheter, blåser sval luft opp til syv meter og har to justerbare dyser for kaldluft. 

Aircondition-enheten benytter vanlig ferskvann for å kjøle ned en luftstrøm gjennom fordampning. Totalcool kan kjøle ned luftstrømmen med så mye som 45 % av omgivelsestemperaturen, og er like enkel å bruke i båten som hjemme eller på kontoret, så lenge den har tilgang på frisk luft.

Luftkjøleren går på 12 volt eller 230 volt, og bruker nærmest ikke noe strøm. På laveste nivå bare fire watt, eller 0,3 amp på båtens 12 volts anlegg. På høyeste nivå trekker den 1,8 amp. Lydnivået er også behagelig, med kun lett viftestøy. Konstruksjonen er enkel, og det er ingen kompliserte tekniske løsninger, bare en vifte som blåser luft gjennom et spesielt filter som suger til seg vann fra en beholder. 

Les mer om Totalcool her

Nett og fysisk butikk

Seatronic har drevet båtbutikk siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass i Seatronic de senere årene.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser har Seatronic hatt en betydelig vekst de siste årene. Deres idé er at du som kunde møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året.

Seatronic har butikk i Moss og nettbutikk, og de kan levere over hele landet.

Besøk Seatronics nettside med nettbutikk her: seatronic.no

FILTER: Totalcool fungerer ved at luft blir blåst gjennom et vått filter, og fordampingen senker temperaturen.