ANNONSØRINNHOLD FRA NAVIGARE YACHTING

STYLING: Arcona 465 har arvet stylingen fra 435 med større vinduer.
STYLING: Arcona 465 har arvet stylingen fra 435 med større vinduer.

Arcona 465 med ny styling

Verftet har modernisert interiøret og eksteriøret med større vinduer og mer lys.

Publisert Sist oppdatert
Axel Nissen-Lie
Axel Nissen-Lie

Arcona Yachts lanserer nå en oppgradering av Arcona 465, verftets største modell. Båten hadde verdenspremiere under Marstrand Boat Show, og blir vist frem under høstens båtutstillinger.

Mer lys

Den største forskjellen fra de første Arcona 465 er at overbygget nå har fått ett sammenhengende vindu, slik som Arcona 435 har. Det store vinduet slipper inn mer lys i salongen og gir et inntrykk av mer volum.

Også skrogvinduene har vokst i størrelse, og er nå rektangulære i stedet for elliptiske. De gir mer naturlig lys inn under dekk, og gir båten et mer moderne preg.

Karbondetaljer

For å matche båtens materiale, har stylingen over dekk fått flere sorte detaljer. Arcona 465 er bygget i karbon, og har nå fått et baugspryd i dette lette og sterke materialet. Instrumentpanelet ved nedgangsluka vil bli i karbon. Også i detaljer i cockpiten vil karbon erstatte teak. 

INNREDNING: Arcona 465 har tre lugarer og to bad.
INNREDNING: Arcona 465 har tre lugarer og to bad.

Nye materialer

SEILmagasinet
SEILmagasinet

Interiøret er nå tilgjengelig i tre ulike utførelser. Nytt er skandinavisk lys eik, enten med matt lakk eller i en bleket utgave, eller med tradisjonell mattlakkert mahogni. Eik er et godt egnet materiale i båt, og et utmerket alternativ for seilere som foretrekker et lysere og mer moderne interiør.

Karbon har også blitt tema under dekk, hvor det har blitt flere felt i matt svart lakk og rustfrie detaljer er byttet til karbon.

Dørken er i mattlakkert teak, og himlingen under dekk modernisert. Benken på badet er blitt grå. Lampene på badet har fått integrert USB-uttak for å forenkle lading av mobiler.

2019-versjonen av Arcona 465 reflekterer båtens kvaliteter og egenskaper bedre. Oppgradringen skal sikre at Arcona 465 forblir i front av moderne raske turseilere på dagens marked, mens skrog og dekk er det samme som Stefan Qviberg designet.

SEILmagasinet
SEILmagasinet

Lettere og sterkere

Arcona 465 er Arconas største modell, og den ble lansert i 2016. Båten er en ekte skarpseiler, bygget i ren karbon for seilere som trives både med turseiling og regatta.

46-foteren har et håndverksbygget interiør med full komfort, men samtidig et skrog, dekk og rigg bygget med den mest avanserte teknologien tilgjengelig.

Karbon som hovedkonstruksjonsmateriale gjør konstruksjonen lett nok til at tungt komfortutstyr for langturseiling ikke ødelegger egenskapene. 

Les mer om båten her

Gustav Morin
Gustav Morin