ANNONSØRINNHOLD FRA ARCONA YACHTS

NY: Arcona 345 er en rask og lett håndterlig 34-foter egnet for shorthandedseiling og komfortabel turseiling.

Perfekt for to

Arcona 345 er helt unik og den mest komfortable 34-foteren både for tur og regatta.

PLANLØSNING: Arcona 345 leveres med rorkult eller doble ratt. Innredningen byr på to lugarer, bra bysse og et stort bad. Det er også god plass i salongen.

Det er et begrenset utvalg av raske og komfortable seilbåter i kompakt størrelse. Arcona 345 er utviklet for shorthandedregatta eller turseiling for to, men med muligheter for gjester om bord. Nyheten er en videreutvikling av Arcona 340, men med en mer håndterlig rigg, bedre cockpit, og mer plass under dekk. Det er også større vinduer, samt at innredningen kan leveres i lys eik som alternativ til klassisk mahogni.

Raskere

Arcona 345 har fått mer seil, og det øker lettvindsegenskapene. Vantene er satt ut i skrogsiden, som åpner opp båten under dekk. Båten er optimalisert for en letthåndterlig fokk som gjør båtene enkel å håndtere – en fordel både under shorthandedregatta og på tur. Båtens kompakte størrelse gjør den også enklere å vedlikehold.

Arcona 345 leveres standard med rorkult, regattaseilernes ønske, eller med to ratt som gjør det enkelt å bevege seg rundt i cockpiten.

Det er godt med stueplass i et dypt stuerom under styrbord cockpitbenk.

Mer plass

Arcona 345 er en perfekt båt for to. Forpiggen er voluminøs for størrelsen, og har godt med skapplass. Salongen er også rommelig, og har plass til mange gjester.

Kartbordet er redusert for å gjøre badet større. Få båter i denne størrelsen kan tilby et bad med eget dusjkabinett.

L-byssa er også innholdsrik og byr på to dype vaskekummer, stor kjøleboks, komfyr, og godt med skuffer og skap.

Køya i akterlugaren er bred, og også her er det godt med skapplass.

Her kan du lese mer om Arcona 345.

KVALITET: Arcona 345 byr på høy finish og kvalitet i et kompakt skrog.