Annonsørinnhold

Kroatia

Båtutleie i hele verden – finn drømmebåten selv!

Egen søkemotor for utleiebåter med oppdaterte rabatter.

Publisert Sist oppdatert

Windrider ble registrert i 2010 og har som formål å introdusere seilsport og organisere eventyrlige turer for unge som eldre. Vi har leid ut båter siden 2013 og det som er nytt for i år er at vi har åpnet vår egen søkemotor for utleiebåter. Du kan finne din båt på forskjellige baser rundt omkring i verden. Her kan du leke deg med forskjellige båttyper, størrelser og priser. Rabattene er oppdaterte til enhver tid og når du har funnet drømmebåten, reserverer vi den for deg. Veldig enkelt. Vi yter full service og er hele tiden tilgjengelig for at du som kunde skal ha det bra.

VIND: Stian Ullaland er vokst opp med motorbåt, men ble etter hvert mer fasinert av seiling og spesielt kiting. Nå gir han andre muligheten til å oppleve seiling gjennom firmaet Windrider.

Vakker skjærgård og klart vann i Kroatia

Vi anbefaler selvfølgelig Kroatia, som har en helt spesiell kyst og der alle marinaer har egne fortøyningsvakter som tar imot deg ved ankomst. Kysten er lang med krystallklart vann, uendelig mange øyer med nydelig skjærgård, en mengde små koselige byer med arkitektur fra romertiden og som med dette er et ferieparadis for store og små. Kroatene er vennlige, smilende mennesker som ønsker turismen velkommen. Valutakursen er Kuna og noe sterkere enn den norske kronen (1 NOK = 0,8 HRK). Men mat og drikke er rimelig i forhold til i Norge.

Vi er behjelpelige med tips om hvor det er verdt å ta en tur for litt ekstra oppmerksomhet, for eksempel en vakker hule du kan entre med båt eller en vakker nasjonalpark der du kan bade i en foss.

Har du ingen seilerfaring? Fortvil ikke. Kaptein kan leies for en dagrate. Eventuelt kan du bruke seilbåten som snekke og da trenger du bare båtførerbevis og VHF-sertifikat. Mange av båtene er utstyrt med rulleseil og dette forenkler seilingen for de som ikke har mye erfaring. Sjekk nettsiden vår for mer informasjon www.windrider.no.

Liker du liv og røre? Under Croatia Yacht Week fyller vi båten med likesinnede og seiler i det fantastiske området rundt Split. Ruten følger Yacht Weeks partysteder, og det blir litt party og mye kos. Øyene i Dalmatia er et underverk der de ligger omgitt av Middelhavets klareste vann. Vi vil nyte den vakre kystlinjen og gi deg en opplevelse du sent vil glemme! Du kan delta i seilingen eller bare nyte turen med fantastisk mat og drikke.

Svartisen på langs med kite og hundespann

Vi arrangerer kitekurs om vinteren også, og vi liker å arrangere spektakulære turer som du aldri vil glemme. Derfor arrangerer vi hvert år en tur med hundeslede og kite på den vakre Svartisen, Norges nest største isbre. Med vår samarbeidspartner, Beyond Limits, har vi tilgang til trekkhunder. Vi kan overnatte i Norges mest utilgjengelige DNT-hytte på Tåkeheimen. De mest vågale sover i telt under åpen himmel i midnattsol eller i nordlys avhengig av tiden på året. Ingen kite- eller hundeslede-kunnskaper er nødvendig – vi står for kurs og utstyr. Det eneste du trenger er eventyrlyst og passe grei fysisk form. Hvordan komme seg dit? Ta tog eller fly til Bodø der du vil bli tatt godt vare på fra du ankommer til avreise.

Ta kontakt med oss på www.windrider.no for mer informasjon eller følg med på siden når vi legger ut turen. Alle kan delta, men barn under 18 år må enten ha med en forelder eller ha underskrift med tillatelse til å delta.

Dette arrangementet blir arrangert i mars/april hvert år for nordlysopplevelse og mai/juni hvert år for midnattsolopplevelse. Vi sier at før en stiller klokken er det nordlystid, etter dette er det mer midnattsoltid.

Vagabond Kite Camp, Brasil

Hvert år arrangerer vi tur til vårt kitesenter i Brasil. Nyheten i 2016 er at vi arrangerer kite camp i Tatajuba-området og arrangerer dagsturer omkring denne nydelige nasjonalparken. Vi har overnatting for 12 personer. Her kan du lære å kite som nybegynner eller forbedre dine triks med våre profesjonelle kitere. Vår policy er kvalitet fremfor kvantitet, og resultatet er at kundene vender tilbake og blir som en del av familien. Følg linken til campen her.

Vi arrangerer også en egen kitetur (Vagabond Kite Trip) der vi kiter langs kysten og har Land Rovere som følger oss på stranden. Vi overnatter på nye steder daglig i en uke og ender opp i Tatajuba. Tilbakemeldingene på denne turen er overveldende positive. Dette er virkelig en tur du aldri vil glemme! Sjekk videoene og bildene her.

I Brasil har vi «pengene tilbake-garanti» hvis du ikke har lært deg å kite. Vi garanterer at du på en uke har nok erfaring til å kunne kite helt på egenhånd når du kommer tilbake til Norge.

I 2012 hadde vi en gruppe der fire deltagere kitet 40 km i strekk på dag 4, uten å ha kitet noe tidligere. Dette forteller litt om forholdene vi har tilgjengelig i Brasil – det er en stor lekeplass. Bli med oss på en uforglemmelig tur! Hos oss kan du også leie eller kjøpe kiter fra Epic Kiteboarding.