Annonsørinnhold

Vind i seilene for Hellas

Charterselskapene melder om kraftig fornyet interesse for Hellas det siste året, og særlig det Joniske hav lokker nordboere.

Publisert Sist oppdatert

Karibia fikk seg en knekk i chartermarkedet med kraftige orkanene høsten 2017. I mellomtiden er Seychellene blitt en veldig populær populær charterdestinasjon i det mer eksotiske markedet, mens Karibia er i ferd med å reise seg med nye båter og gjenoppbygd infrastruktur, melder tyske charteroperatører på Boot.

I Middelhavet er Hellas på vei opp igjen, og mange har fått øynene opp for det Joniske hav. Fra Norge går det direkte fly til Korfu og Lefkas (Preveza) i det Joniske hav. Vakker natur og lave priser lokker seilere til de greske øyer. Også Tyrkia merker oppsving etter noen år med laber interesse på grunn av politisk uro i landet og nabolandene.

Få et godt tilbud på leiebåt i Hellas nå. Søk blant 1400 båter på Boatflex her

Å leie båt er populært i Tyskland, og også stadig flere nordmenn leier båt i varmere strøk. Mange leier båter i det vestlige Middelhavet for kortere turer, og på Mallorca er det stor etterspørsel etter båter opptil 35 fot, skriver arrangørene av Boot i en trendrapport om chartermarkedet.

Finn en båt som passer for deg på Mallorca hos Boatflex her

OHNL
OHNL

Publikum ønsker komfortable båter og utleierne sier at snittstørrelsen på utleiebåtene vokser. I Middelhavet er fortsatt enskrogsbåter i flertall, selv om katamaranene blir stadig mer populære der også. Trange havner er imidlertid en utfordring med flerskrogsbåter, som egner seg spesielt godt i eksotiske farvann der man ankrer ved stranden.

Utleierne merker også at det blir flere familier som leier båter enn før. De fleste leier for én uke, mens to uker var vanligere tidligere.

Søk blant tusenvis av båter. Nå kan du få gode vintertilbud på leie av båt i sommer på Boatflex.

 

 

Powered by Labrador CMS