ANNONSØRINNHOLD FRA KNS

KNS Boatpool

Gjennom KNS sitt flotte Boatpool-tilbud, kan medlemmer benytte seg av en flåte med J/70 og J/80 båter til trening, konkurranse eller fritidsbruk.

Ved å være medlem i Boatpool-ordningen kan medlemmene booke båter for regattaseiling, trening eller bare fritidshygge. Sesongbasert vedlikehold er inkludert i årskontingenten. Sesongen varer normalt mellom 1. april og 1. november.

Aldri eldre enn fem år gamle båter

Boatpoolen består av fem J/70 båter og tre J/80-båter. KNS tar sikte på å bytte ut båtparken hvert femte år, og dermed er faktisk KNS den eneste seilforeningen i Oslofjorden som til enhver tid tilbyr medlemmene tilgang til båter som er mindre enn fem år gamle. Men Boatpool-medlemmene har tilgang til mer enn bare båtene, de blir nemlig også en del av et seilernettverk der de møter nye crew-medlemmer og venner.

Tilbakemelding fra brukere

Frederic Courivaud
Fransk seiler bosatt i Oslo

«Vi bruker båtene til å dyrke våre regattaferdigheter i trivelig stemning. Det unike er at du ikke trenger å eie en båt. Boatpool gir lavterskel-tilgang til de som har lyst å lære seg regatta. Det er ingen teknisk forskjell på privat båt og klubb-båt, men klubb-båten gir tilgang, og det er nye båter av god kvalitet. Økonomien er ikke avgjørende, det koster mindre å være med i Boatpool-ordningen enn å være medlem på et treningssenter. Man skal lete lenger i Europa og i verden for å finne maken til tilbud»

Boatpool-medlemmer som er under 35 år kan for en ekstra årlig avgift på kr 500,- bli medlem i vår J/70 Liga- og regattagruppe, og delta i de ukentlige treninger og regattaer.

Målsetningen til Boatpool-ordningen er å fremme kjølbåtseiling bredt blant våre medlemmer.

Boatpool-medlemmene har muligheten til å forme sitt eget racingteam, så vel som å delta i organisert trening og regattaseiling.

Medlemmer i KNS Boatpool har muligheten til å representere foreningen i internasjonale regattaer på vinteren.

Hvordan bli med?

Send en epost til regattaansvarlig Karl Kjørstad: [email protected]

Hvordan fungerer det?

KNS Boatpool medlemmer må registrere seg før de kan bruke båtene. Dette krever at man har KNS-medlemskap, har betalt den årlige Boatpool-kontingenten, og innehar grunnleggende seilekunnskaper.

Boatpool medlemskap priser:

Kr 5300,- pr. år (tilgang til èn båtklasse, enten J/70 eller J/80)

Kr 6800,- pr. år (tilgang til både J/70 og J/80 båter)

Et generelt introduksjonsprogram kreves for nye brukere etter registrering. Deretter gis brukerne tilgang til båtene via KNS` online booking system. En Boatpool Facebook-gruppe er etablert for å gi medlemmene mulighet til å utveksle bytte av båt og tider, eller for diskusjoner og dialog mellom Boatpool-medlemmene.

NB: Man må ikke binde seg for hele sesongen, men kan også tegne seg for vår- eller høstsemester (henholdsvis kr 2650,- og kr 3400,-).

Powered by Labrador CMS