ANNONSØRINNHOLD FRA KNS

Vil du seile uten å eie egen båt?

Du trenger ikke å eie båt for å ha full tilgang til både seilbåt og sjøen. Alt du trenger er å bli medlem av KNS boatpool.

Tilbakemelding fra brukere

Frederic Courivaud
Fransk seiler bosatt i Oslo

«Vi bruker båtene til å dyrke våre regattaferdigheter i trivelig stemning. Det unike er at du ikke trenger å eie en båt. Boatpool gir lavterskel-tilgang til de som har lyst å lære seg regatta. Det er ingen teknisk forskjell på privat båt og klubb-båt, men klubb-båten gir tilgang, og det er nye båter av god kvalitet. Økonomien er ikke avgjørende, det koster mindre å være med i Boatpool-ordningen enn å være medlem på et treningssenter. Man skal lete lenger i Europa og i verden for å finne maken til tilbud»

Ønsker du tilgang til KNS sine J/70 og J/80 båter? Visste du at KNS har fem J/70er og tre J/80er til rådighet? Disse er tilgjengelig for alle medlemmer som har betalt treningsavgift.

Book båten gjennom et bookingsystem – velg selv når du vil seile.

Onsdager er det organisert trening. Tirsdager er det regatta. Resten av dagene i uken kan båtene brukes i egentrening.

Boatpool-medlemmer kan booke båt til regattaer, og de kan også booke J/80-er på helgene for seg selv og gjester som ikke er medlemmer.

Som medlem i boatpoolen slipper du å gjøre vedlikehold – båtene driftes og vedlikeholdes av KNS. Alt du trenger å gjøre for å komme deg ut på vannet er en kort praktisk gjennomgang.

Prisen for medlemskap er kr. 5500,- for sesongen 2022 (1.april-1.november).

Les mer KNS boatpool

Har du spørsmål, send epost til: [email protected]