ANNONSØRINNHOLD FRA DOMETIC

Denne kjøleboksen bruker ikke strøm - likevel holder den maten kald i dagevis

Det skandinaviske merket Dometic lanserer en ny serie stilige og fargerike, men likevel virkelig robuste, harde kjølebokser (eller isbokser) designet og konstruert for krevende forhold.

Friluftseventyr – store og små – på båt eller på land -krever det tøffeste utstyret. En isboks må tåle tidens tann så vel som steingrunn, dyp gjørme, grov sand, kraftig regn og saltvann. Produsenten har lagt vekt i utviklingen at disse robuste boksene bør tåle å bli utsatt for alle elementer. Ser vi på Patrol-isbokshus er denne konstruert av ett enkelt stykke rotostøpt polyetylen. Alt er laget for å vare, med lang levetid.

HOLDER KALDT: Med is holder de nye kjøleboksene fra Dometic maten kald i dagevis.
HOLDER KALDT: Med is holder de nye kjøleboksene fra Dometic maten kald i dagevis.

– Jeg tror at vårt attraktive design på disse splitter nye iøynefallende fargeløsningene vil passe en eier som setter pris på både stil og kvalitet, sier president Henrik Fagrenius for EMEA-segmentet i Dometic.

– Vår siste nyhet isboksen er klar for røffe turer. Vi har bygd dette produktet for å vare, og vi håper at hver eneste ripe vil fortelle en historie fra turene du har opplevd med boksen din, fortsetter Fagrenius som er trygg på at produktene holder vann.

Style din boks

Isboksen leveres også med et sett avtakbare klistremerker for personlig tilpasning. De er tilgjengelige i dristige og splitter nye farger fra Ocean, Olive og Mango, i tillegg til eldre farger fra Dometic Slate og Mist. Sist, men ikke minst er Patrols isolasjon også fremragende. Takket være den høytytende utformingen holder boksen is frossen i flere dager. Fersk mat og kalde drikker holder seg derfor godt i ethvert klima den utsettes for.

FINN DIN STIL: De robuste kjøleboksene leveres med klistremerker som gir det mulighet for personlig tilplasning.
FINN DIN STIL: De robuste kjøleboksene leveres med klistremerker som gir det mulighet for personlig tilplasning.

Kjøleboksene tykke PU-isolerte vegger sammen med en hengselstift i full lengde. De har også smarte funksjoner som lekkasjesikkert avløp, dypfrysingslokktetning og enhånds gummilåsåpning. En tilbehørsdokk for stangholdere, koppholdere og flaskeåpnere er også tilgjengelig som valgfritt ekstrautstyr.

Produsenten opplyser at Dometic Patrol-serien er nå tilgjengelig på de europeiske markedene, både på nettet og hos utvalgte forhandlere.

Les mer eller kjøp isboksen fra Dometic

Om Dometic

Dometic er en global markedsleder med merkevarer for en mobil livsstil innen områdene mat og drikke, klima, strøm og styring og andre applikasjoner. Dometic er representert i Amerika, Europa og Asia-Stillehavsregionen. Vi tilbyr produkter for bruk i blant annet fritidskjøretøyer, lastebiler og premiumbiler, fritids- og nyttebåter og hoteller, og for mange andre bruksområder. Vår drivkraft er å tilby smarte og pålitelige produkter med innovativt design. Vi selger produktene våre i ca. 100 land, og har et globalt distribusjons- og forhandlernettverk for å tjene ettermarkedet. Dometic har omtrent 6500 medarbeidere verden over, hadde en netto omsetning på over 16,2 milliarder SEK (1,8 milliarder USD) i 2020 og har hovedkvarter i Stockholm, Sverige.

Powered by Labrador CMS