ANNONSØRINNHOLD FRA ELVSTRØM SAILS

HANKØ: Klær fra Elvstrøm SailWear ble brukt av «King One» under halvtonnmesterskapet på Hankø i 2023

Elvstrøm SailWear er på utkikk etter butikker i Norge!

Etter ett år med imponerende nettsalg i Norge, opplever Elvstrøm SailWear en stor etterspørsel og vil vokse.

Det danske firmaet Elvstrøm Sails har vært ledende innen bransjen i nesten syv tiår, når det gjelder å utstyre seilbåter med sterke, holdbare cruise- og performance-seil. Enten det dreier seg om klassiske eller høyteknologiske design, er alt utført med nøye øye for detaljer. Denne stolte tradisjonen fortsetter, og den danske seilprodusenten er nå klar til å introdusere noe helt nytt i sitt sortiment, nemlig Elvstrøm SailWear.

Seilsportens ånd - fra København til Melbourne

Den første kleskolleksjonen fra Elvstrøm SailWear heter Crew Line. Crew Line inkluderer de beste og mest grunnleggende elementene med Elvstrøm Sails signatur, merke og kvalitet - med et streif av håndverk. Dette er en tidløs kolleksjon som bør være en del av enhver garderobe. Kolleksjonen tar deg med på en reise gjennom Paul Elvstrøms legendariske løpshistorie, fra kystene i København til Melbourne, hvor han feiret noen av sine største seire. Hver av de forskjellige stilene refererer til spesifikke begivenheter og gir deg en unik mulighet til å holde seilsportseventer og historier i live.

Andreas Ørbæk Olesen, som driver Elvstrøm SailWear, legger til: "Vår Crew Line inkluderer 18 nøye utformede stiler som innkapsler essensen av livsstilstøy som vi alle verdsetter. Kolleksjonen er for alle som streber etter å leve det maritime livet, enten det er på båten, i marinaen eller i byen."

HANKØ: Klær fra Elvstrøm SailWear ble brukt av «King One» under halvtonnmesterskapet på Hankø i 2023
HALVTONN: «King One» bærer seil fra Elvstrøm og mannskapet klær fra Elvstrøm.
PRAKTISKE: Klær fra Elvstrøm SailWear fungerer både på land og på regattabanen.

Elvstrøm SailWear i Norge

Etter ett år med imponerende online salg i Norge, opplever vi en stor etterspørsel etter våre produkter. "På grunn av det gode salget online, ser vi også stor etterspørsel fra våre kunder etter å se og kjøpe klærne fysisk," sier Olesen. "Dette er en etterspørsel vi er svært oppmerksomme på. Vi vet hvor viktig det er å se og prøve klærne, og samtidig ønsker vi å gi våre kunder en god opplevelse med Elvstrøm SailWear. Derfor er vi på utkikk etter de få rette butikkene som kan selge den maritime opplevelsen og stemningen."

Vi har et interessant og fordelaktig butikkskonsept, og vi har allerede over 10 forhandlere i Europa som vi har et tett samarbeid med. Vi har stor suksess i våre øvrige butikker, da vi legger stor vekt på innredningen og stilen rundt klærne. Våre klær henger ikke sammen med det øvrige, men har sin egen stand i butikken hvor hele kolleksjonen er å finne. "Vi er stolte av hva vi har oppnådd så langt, og vi ser frem til å samarbeide med butikker som deler vår lidenskap for seiling og kvalitet," sier Olesen.

Du kan oppleve Elvstrøm SailWear på Elvstrøm SailWears hjemmeside.