ANNONSØRINNHOLD FRA KNS

Bli med på Færder'n!

9. juni braker det løs for nok en Færderseilas – den 76. i rekken. Meld deg på nå, og ta del i Norges største regatta.

Det unike med Færderseilasen er den enorme bredden, med mange forskjellige klasser, for enhver båt og ambisjonsnivå. Her er det plass til alle som vil være med på en sosial og spektakulær begivenhet, uavhengig om du har skyhøye ambisjoner eller bare ønsker å oppleve skjærgården for turens skyld.

Etter mange timer på vannet går båtene i mål i Tønsberg, der de etter hvert samles i havna. Det blir konsert for de som ønsker, og premieutdeling i løpet av helgen.

I år blir det også noen spennende endringer i løpene. Vi har innført et nytt rundingsmerke ved Slagentangen som vil utjevne forholdet mellom kryss og lens på seilasen. Dermed åpnes muligheten for strategiske valg i forhold til Bolærne. I tillegg til dette får deltagerne i år en større grad av valgfrihet – ved at de kan velge løpet de skal seile. Ved påmelding får deltagerne valget mellom Mefjordbåen, Hollænderbåen og Tristein.

Det blir med andre ord en utrolig spennende seilas i år, og det hele avsluttes med en fantastisk færderfestival i Tønsberg.

Gå ikke glipp av moroa – meld deg på i dag via nettsidene faerdern.no.