Annonsørinnhold

CHARTER: Navigeer Yachtings anlegg i Kroatia.
CHARTER: Navigeer Yachtings anlegg i Kroatia.

Gode grunner for å kjøpe båt i varmen

Svenske Navigare Yachting er en av verdens ledende charteroperatører med 250 båter i 9 ulike land.

Publisert Sist oppdatert
VEKST: Også norske seilere blir fristet av å eie båt i varme farvann.
VEKST: Også norske seilere blir fristet av å eie båt i varme farvann.

Det er en økende interesse for å eie sin egen båt i varme farvann. Også norske familier velger å investere i en charterbåt der alt av service og vedlikehold tas hånd om.

Gode grunner

Vi har snakket med noen som har valgt å eie båt på denne måten.

– Jeg verdsetter høyt den personlige servicen som Navigare Yachting alltid leverer. De står for, og utfører vedlikehold av båten min på en meget profesjonell måte. Dette gjør også at min båt holder seg i verdi gjennom hele kontrakten. Jeg føler også at jeg blir hørt og tatt seriøst ved eventuelle saker som vedrører min investering.

Inge Olaissen, Lagoon 560 S2 mod 2016

 

– Navigare Yachting Holiday program passar min familie perfekt! Her kan vi velge alt fra hus i attraktive miljøer, seiling i hele verden eller skiskjøring i verdensklasse. Vi bare velger hvor og hvordan vi vil feriere hvert år!

Carl Einar Lanssen, Lagoon 400.

 

– Vi har nå vår andre båt gjennom Navigare Yachting og er veldig fornøyd. Det har vært viktig for oss å forholde oss til et skandinavisk selskap med trygghet for investeringen og høyt nivå på vedlikeholdet av seilbåten vår.

Kristian, Bavaria 51 Cruiser.

 

– Det jeg liker med Navigare Yachting er at det ikke tilkommer ekstra kostnader og uforutsigbare utgifter, hvilket det ofte gjør i et charter managment. Jeg har min faste avkasning og båten får den service vi er blitt enige om. 

Asbjørn Larsen, Lagoon 42. 

 

Informasjonsflyt

Navigare Yachting har lansert et Online Service System der man som investor kan følge sin båts vedlikehold i sann tid. Videre inngår Navigare Yachting Holiday Program som ett poengsystem som gir muligheter for velge hvor man vil seile, bruke tid på land, eller stå på ski i alpene. Filmen viser hva det innebærer å bli en "Naviagare Yacht" investor.

Les mer på Navigare Yachtings nettside.

 

CHARTER: Navigeer Yachtings anlegg i Kroatia.
CHARTER: Navigeer Yachtings anlegg i Kroatia.