ANNONSØRINNHOLD FRA KNS

Stort seiltilbud for barn, ungdom og voksne

I KNS tilbyr vi en rekke kurs og aktiviteter for både barn, ungdom og voksne. Vi har dyktige trenere og instruktører, som gir tilpasset trening og opplæring. Å lære å seile er lærerikt, spennende og sosialt. Det er fokus på gode opplevelser som gir glede og trygghet, for den enkelte seileren og sammen som gruppe.

Barna kan velge om de vil seile Optimist, Brett eller RS Feva tomannsjolle. Uavhengig av hvilke båttyper de seiler kan, de trene en dag i uken på dagtid etter skolen (henting på skoler i stor-Oslo), eller kveldstid med trening to dager i uken. Begge har egen oppstartshelg for å bli kjent med KNS Seilsportsenter Ulabrand, utstyr og trenere. For barna har vi også sommerleire.

For ungdom har vi tilbud til både nye og erfarne seilere, blant annet sommerleir, seiling med brett og kjølbåt, og egen J/70-gruppe. Denne gruppa får prøvd seg i årets første regatta, Grundig Sailing Cup 13. - 14.mai.

For voksne har vi tilbud i jolle og kjølbåt på tre forskjellige nivåer, fra nybegynnere til regattakurs og egne turseilerkurs. KNS tilbyr også boatpool for J/70, J/80 og joller og brett.

Kristina Holmblad deltok på regattakurs hos oss i fjor, og har uttalt dette om opplevelsen;

— Med de dyktige instruktørene Cornelia Fure og Henrik Haaland ombord lot vi oss både inspirere og imponere av kunnskapen de delte med oss. Presise instrukser omsatt i praktiske handlinger ga læring og resultater. Deltakelser i regattaer på kurskveldene ga oss et løft, der vi ble nødt til å holde fokus på de forskjellige individuelle oppgavene, parallelt som lagarbeidet om bord ble mer synkront. Med takknemlighet gleder jeg meg til 2023-sesongen.

Les mer om våre tilbud for barn på kns.no under fanen Kurs og seiltilbud.