ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Nye solcellepaneler og litiumbatterier

Seatronic har fått inn nye prisgunstige kvalitetsprodukter som kan løse strømutfordringene i båten.

Det føles godt å ha nok strøm om bord. Litiumbatterier løser mye. Slike batterier lader mye raskere, og du kan utnytte kapasiteten langt bedre. Du har også godt med spenning til batteriet nesten er tomt.

Seatronic tar nå inn batterier fra ProSupply, og disse kommer i størrelse 100 Ah, 150 Ah og 200 Ah, alle med BMS på 100 A. 150 Ah kommer i samme kasse som 100 Ah, og er derfor svært plasseringsvennlig. Batteriene er konstruert av litium-jernfosfat (LiFePO4) og karbon, er helt tørre og sikre.

Les mer om batteriene her

Utnytt solkraften

Enda mer strøm får du med solcellepanel. Med slike kan du bli liggende enda lengre ute i skjærgården, uten behov for å lade. Enklere å holde mat og drikke kaldt. 

ProSupply leverer også solcellepaneler. Vi har tatt inn to typer, fleksible paneler for montering, samt sammenleggbare paneler du kan legge ut på dekk. Sistnevnte er praktisk de gangene du trenger litt mer strøm. De fleksible panelene kommer i størrelse fra 75 watt til 160, mens du kan få sammenleggbare helt opp til 220 watt.

Les mer om solcellepanelene her

Nettbutikk, telefon, epost og egen butikk i Moss

Seatronic har drevet med båtutstyr siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har sortimentet utviklet seg mye over tid og består i dag av mer enn 7000 varelinjer. I år er sortimentet også utvidet med servicedeler som f.eks bunnstoff, anoder, filtere, rens og polish. I tillegg til alt av elektronikk og navigasjonsutstyr til båt, er også ankringsutstyr, strøm/lading, sikkerhetsutstyr, thrustere/styring og bysseutstyr viktige produktområder for oss. I tillegg til nettbutikk, er de tilgjengelig på telefon og epost, og har åpen butikk i Moss. Deres mål med dette er å ha høy tilgjengelighet for kunden, og å være i stand til å yte bransjens beste service og support.Seatronic leverer over hele landet.

Besøk Seatronic nettside med nettbutikk her: 

seatronic.no

.