ANNONSØRINNHOLD FOR MARITIM FORSIKRING AS

NYTER SESONGEN: Skjer en skade vil man gjerne raskest på sjøen igjen, og det er fokuset til Maritim Forsikring AS.

Riktig forsikringsselskap kan redde resten av båtsesongen

Når båten skades vil man gjerne få båten på sjøen igjen raskest mulig. Maritim Forsikring AS gir personlig service og hjelper til med et bredt kontaktnett blant båtverksteder.

Det kunne vært krise da to Bavariaer i fjor gikk på grunn samtidig. Takket være et stort kontaktnettverk blant båtverksteder løste dette seg til raskeste og beste løsning for de to berørte familiene. Verkstedene i Norge hadde sprengt kapasitet. Båtene ble derfor sendt til Sverige, der Maritim Forsikring har kontakter.

– Fleksible løsninger og personlig service er viktig når våre kunder trenger hjelp, sier daglig leder Stein Victor Svendsen i Maritim Forsikring AS. Han påpeker at for deres selskap er det viktig at kundene ikke havner langt bak i en telefonkø, men får hjelp når de virkelig trenger det.

Få tilbud og les mer om Maritim Forsikring AS

Nytt mot brukt

Forutsigbarhet er også viktig. Maritim Forsikring AS operer med en fast avtalt forsikringssum ved totalskade.

– Og er du uheldig å ødelegge for eksempel drevet så byttes nytt mot brukt, så sant det ikke er utgått modell. Da vil kunden få nytt drev uten å betale mellomlegg fordi drevet var gammelt. Det samme gjelder mast for seilbåt, som også erstattes uten fradrag for gammel mast, forteller Svendsen. I tillegg dekker Maritim Forsikring skader på båten under transport på land, når båten er mindre enn 30 fot.

Store fritidsbåter

Maritim Forsikring AS har spesielt fokus på større fritidsbåter, og jo dyrere båtene er, desto gunstigere betingelser kan forsikringsselskapet tilby. Dette gjelder både motor- og seilbåter. Tilhørende joller opp til 15 fot og motor opp til 10 hestekrefter, med verdi på til sammen 25.000 kroner er også inkludert i hovedpolisen. I tillegg tilbyr Maritim Forsikring følgende tilleggsdekninger:

  • Maskin/gir skade inntil 10 år
  • Seil som blir ødelagt i regatta
  • Charter med egen skipper
  • Utvidet farvann

Forsikringene til Maritim Forsikring AS starter på båter med verdi på 300 000 kroner.

– Men vi vet at mange også har flere båter, som for eksempel vannscooter og landstedsbåter. Da lager vi pakkeløsning, avslutter Stein Victor Svendsen.

Få tilbud og les mer om Maritim Forsikring AS