ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Den beste båtvakten

Sensar Marine SmartBoat One er et sensor- og sikkerhetssystem, laget for å overvåke båten fra din mobil.

SmartBoat One er et komplett system du enkelt kan montere i din båt. Systemet består av en liten boks med innebygget GPS og bevegelsessensor. Dette gir geofence-funksjon med varsel om båten forlater havna. Systemet lager også en automatisk turlogg, som fungerer som en elektronisk loggbok.

Enkel montering

SmartBoat One kobler du til batteriet i båten, og boksen samler informasjon om batteriets tilstand. Videre følger det med et termometer som gjør at du kan følge temperaturen fra to steder i båten.

Det følger også med en sensor for vannstanden i båten som varsler. Systemet kan kobles til en lensepumpe om du får vann i båten.

BOKS: SmartBoat One er en kompakt enhet som er enkel å montere.
MOBIL: Med egen app har du full kontroll på båten din. Du får også en elektronisk loggbok.

Trådløs tilkobling

SIM-modulen er innebygd og administrert av Sensar Marine, noe som sikrer kommunikasjonen mellom SmartBoat One og SmartBoat Cloud. Dette bidrar til at systemet er FG-godkjent. FG-godkjent søk- og gjenfinningssystem gir rabatt på forsikringspremien og egenandelen hos en rekke selskaper.

SmartBoat Core er en enklere versjon av SmartBoat One, som også er FG-godkjent.

Hele systemet er helt vanntett. Senderen kan naturlig nok ikke sende under vann, men systemet vil fungere normalt etterpå.

Krever abonnement

SmartBoat One og SmartBoat Core er avhengig av et abonnement, og du kan velge mellom tre ulike abonnementer basert på ditt bruksmønster og behov. Abonnementet velges i forbindelse med oppkobling av systemet, og bestilles direkte fra Sensar Marine i appen.

Les mer om SmartBoat One hos Seatronic