ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Årets nyheter fra Seatronic

Butikken er nå spekket av spennende båtprodukter, og her viser vi frem noe vi har stor tro på.

Av et stort antall nyheter, hele 383 stykk, har vi plukket ut syv nyheter vi mener du bør vite mer om. I filmen viser vi først frem Gobius nye tankmåler som du kan koble opp på båtens NMEA-nettverk, eller via Bluetooth.

Scanstrut er en produsent som tenker nytt. I år har de kommet med en luftpumpe som skal monteres på båten. Det gjør det kjapt og enkelt å få luft i jolla, eller et padlebrett. Pumpen kan også brukes for å tømme enheter for luft.

Nå er det tid for å få båten blank, og hva er ikke bedre enn en poleringsmaskin uten kabel. Seatronic selger nå den prisgunstige maskinen fra M-Protect for batteri og lader er inkludert.

Gobius nye tankmåler
Scanstrut ATOMS
M-Protect poleringsmaskin

.

Jotron PLB
Thin Film bunnstoff
Nor Dav davitt
Easysea vinsjhåndtak

Vi ser på Jotrons nye PLB med ekstremt lang batteritid, og som gir en bekreftelse om at nødsignalet er mottatt.

International har trukket bunnstoffet VC17 fra markedet, men vi har tatt frem et godt alternativ. Seatronic Thin Film gir en høy finish på undervannskroget.

Daviten fra NorDav gjør det enklere å få jolla opp på badeplattformen. Produktet er produsert i Norge.

Easysea har utviklet et sammenleggbart vinsjhåndtak. Det kan foldes sammen slik at håndtaket kan stå fast på vinsjen når du tar av og på tauet.

NYHETER: Lars Jørgen Kopperud med en håndfull nyheter fra Seatronic.

Se alle nyhetene her

Nettbutikk, telefon, epost og egen butikk i Moss

Seatronic har drevet med båtutstyr siden 1982, og de er i dag et ressurssenter for alle som skal forbedre og utstyre båten. Fra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk, har sortimentet utviklet seg mye over tid og består i dag av mer enn 7000 varelinjer. I år er sortimentet også utvidet med servicedeler som f.eks bunnstoff, anoder, filtere, rens og polish. I tillegg til alt av elektronikk og navigasjonsutstyr til båt, er også ankringsutstyr, strøm/lading, sikkerhetsutstyr, thrustere/styring og bysseutstyr viktige produktområder for oss. I tillegg til nettbutikk, er de tilgjengelig på telefon og epost, og har åpen butikk i Moss. Deres mål med dette er å ha høy tilgjengelighet for kunden, og å være i stand til å yte bransjens beste service og support.

Seatronic leverer over hele landet.

Besøk Seatronic nettside med nettbutikk her: