ANNONSØRINNHOLD FRA SEATRONIC

Seatronic øker utvalget

Den kjente båtbutikken i Moss har nå et bredere sortiment.

Seatronic har bygget om butikken og gjort det enklere for kunden å finne fram. Reolene er lavere, og det er nå mer naturlig lys i lokalene.

Forbruks og vedlikeholdsprodukter

Seatronic har utvidet sortimentet med omlag tusen nye varelinjer. Forbedret logistikk har gjort det mulig å nå et langt bredere utvalg av forbruks og vedlikeholdsprodukter. Nå får du alt du trenger til vårpussen, for vask, stoffing og serviceprodukter.

Seatronic har samtidig klart å beholde det de er mest kjent for, deres store utvalg av maritim elektronikk og elektriske produkter.

Lars Jørgen Kopperud i Seatronic hevder de har landets største og beste visning av plottere og maritim elektronikk. 

Besøk vår fysiske butikk i Moss!

Besøk oss dersom du er i nærheten. Det tar ett minutt fra du kjører av E6 ved Mosseporten til du er i butikken hos oss. Det er de samme personene du snakker med i telefonen – eller har mailkontakt med – som du treffer i butikken. Det betyr at alle har mange oppgaver – og tiden blir knapp i perioder.

Vi har kunnskap og erfaring som kommer deg til gode når vi sammen finner utstyr tilpasset din båt og din lommebok. I tillegg til tett samarbeid med alle av Norges største leverandører av båtutstyr, har vi også et eget stort lager i Moss med beholdning på ca 20.000 produkter. Dette gjør oss til en av de mest leveringsdyktige i vår bransje – noe du som kunde nyter godt av

Butikken vår holder åpent til klokken 2000 hver torsdag hele året for å kunne ta imot deg som har litt reisetid - lørdager holder vi stengt.

Seatronics imponerende nettbutikk er åpen til alle tider. Med fokus på kvalitet, sikkerhet og service har vi solgt båtutstyr siden 1982!

STOLT: Lars Jørgen Kopperud er stolt av Seatronic etter at butikken er blitt oppgradert.