Annonsørinnhold

Tønsberg: Vi ruver godt i den nye gjestehavna i Tønsberg. Men med så stor båt ligger du helt greit på utsiden av bølgebryterne.
Tønsberg: Vi ruver godt i den nye gjestehavna i Tønsberg. Men med så stor båt ligger du helt greit på utsiden av bølgebryterne.

Velg mellom mer enn 500 båter

Nå kan du enkelt leie båt i hele Europa gjennom Boatflex, og finansiere ferien gjennom utleie av egen båt.

Publisert Sist oppdatert

Kunne du tenke deg å seile til nye steder i sommer? Hender det at din egen båt ligger uvirksom ved brygga? Da kan du slå to fluer i en smekk gjennom Boatflex.

På Boatflex finner du nå mer enn 500 private båter i hele Europa til leie. I øyeblikket er det 49 båter til leie i Norge, hvorav 35 er seilbåter. Du finner båter i ulike prisklasser langs hele kysten. I den rimelige enden finner du en IF (Internasjonal Folkebåt) på Nesodden for 557 kroner døgnet.

Boatflex leier ut seilbåter
Boatflex leier ut seilbåter

Helt i den andre enden av prisskalaen finner du en Open 60 som koster hele 62.426 kroner døgnet å leie. Hjemmehavn er Son på Østlandet.

Kanskje du heller vil sørover i sommer. I Danmark er det 86 båter til leie, 52 av dem seilbåter. Du kan leie en Dehler Optima 92 i idylliske Sæby for kun 936 kroner døgnet. Fra Sæby er ikke veien lang til Limfjorden. Eller hva med Jeanneau Sun Odyssey 42.2 for 1695 kroner døgnet i København? Da kan du ta storbyferien med på kjøpet for prisen av et hotellrom.

Du finner også en rekke båter i Middelhavet, som du kan leie gjennom Boatflex.

–  Boatflex gjør det mulig å oppleve båtlivet flere steder i verden. Og man kan finansiere ferien ved å leie ut ut egen båt. Noe av det fine med Boatflex er at utleier og leietaker får anledning til å bli kjent med hverandre via nett før man bestemmer seg for å inngå et leieforhold, sier Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag A/S, som er norsk agent for danske Boatflex.

Det koster ingen penger å legge ut båten til leie på Boatflex, men Boatflex tar en provisjon av utleiebeløpet. Båten er forsikret for opptil 15 millioner kroner i Lloyds gjennom Boatflex i utleieperioden.

Se båter til leie på Boatflex her